אורטיקריה כרונית- החרפה

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

06/05/2018 | 19:26 | מאת: קורין

אובחנתי באורטיקריה כרונית לפני כחצי שנה, הייתי לסירוגין על אנטי היסטמינים וסטרואידים במינונים שונים, במשך שלושה חודשים, אף אושפזתי לקבלת סטרואידים דרך הוריד, והמשכתי עם מונטאלוקס. כל אלה לא עזרו, התחלתי לקבל זולאייר, 2 זריקות 150 כל אחת פעם בארבעה שבועות, לאחר 4 חודשים בהם היה שקט, האורטיקריה חזרה , גרועה יותר ממה שהיתה בהתחלה. רציתי לדעת מה המינון המקסימלי של זולאייר? האם ניתן לקבל יותר מ300 מג? ואם לא מה החלופה? מיותר לציון שאיכות החיים ירדה משמעותית בחצי שנה האחרונה, גם מבחינה פיזית וגם נפשית. אני כבר אובדת עצות

בהחלט ניתן לתת מינון גבוה יותר . אני ממליצה על ביקורת במרפאה- הטיפול הנו מותאם אישית

01/06/2018 | 18:02 | מאת: קורין

אמרו לי שכורכומין עוזר לבעיות עור, ומחזק את המערכת החיסונית ? האם זה נכון? האם ישנה התנגשות עם קסולייר? האם ניתן להשתמש בקפסולות טבעיות של כורכומין?

כורכומין לא נבדק במחקרים ולכן אין לי תשובה מדעית לתת לך.אבל כן יש טיפולים טובים שנמצאו בטוחים ויעילים מבחינה מדעית

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת