אורטיקריה או אולי dermatitis atropic

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

15/08/2017 | 21:53 | מאת: אני

כמה שעות אחרי רחצה בים יצא לי אודם בבית השחי צד אחד. התחלתי מיד למרוח עם בטקורטן ולקחתי אהיסטון. זה נעשה יותר גרוע, עדיין לא הצלחתי להגיע לרופא עור. לפני 1.5 שנה היה לי אורטיקריה בכל הגוף , פעם אחד בחיים , עקב ניתוח קשה וכמה ימים אחרי הנתוח. לא היה הסבר. טופלתי באהיסטון ובטקורטן. לקח הרבה זמן עד שעבר. אני לא מבינה מה זה, כבר 4 ימים ואין שיפור, זה נראה יותר גרוע מאשר ביום הראשון. אני צריכה לעבור ניתוח קטרקט תוך 10 ימים, אפשר עם זה עדיין לא יעבור, אפשר לעבור את הקטרקט כאשר לוקחת אנטיהיסטמין? אני רוצה מאד את הניתוח!!

לגבי הניתוח- עליך להתייעץ עם הרופא המנתח או מרדים לפני הניתוח לגבי האורטיקירה - הגיעי לביקורת לצורך התאמת טיפול וכדי לוודא שזו אכן האבחנה בברכה,

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת