בעיה בסמכות טיפול ואבחון תוקף

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

06/07/2017 | 20:51 | מאת: אורן כהן

אני הייתי מטופל במרפאת חוץ בביתחולים ועברתי אבחונים מקיפים ואחר כך שני מחזורי הימונותרפיה די מוצלחים. הרגישיות היו לאבק הבית ופריחתעצי זית ברמת חומרה קשה ביותר בעיקר זית. גם בתבחיני עור וגם בהתנפחויות שפתיים ועניים. אורטיקריה בגוף. עברו כבר 10 שנים ויותר. אני מחזיק כדורי קורטיזון במינון גבוהה. ברגע שזה מתחיל הקורטיזון פועל טוב. במשך שנים היה כך זה בנוסף לכדור אנטיהיסטמיני יומי. הנזלת די נעלמה. עכשיו התחלף רופא משפחה ומסרב לתת לי כדורי קורטיזון. אני לא לקוח אותם באופן קבוע אבל חייב לקחת מידית. וגם בהתקף קוצר נשימה אם אני לוקח כדור קורטיזון וממשיך עם פלקסוטיד זה עובר אחרי כמה ימים. הרופא טוען שאני צריך אבחון מחדש. האם האלרגיה משתנה? ומה זה משנה. אני חושב שלמנוע טיפול מחולה במצב זה זה לא נכון. מה לעשות? מי רשאי לתת קורטיזון? האם האבחנה עצמה בתיק מחייבת מתן הכדורים שהיו בגרה כל השנים? רופא משפחה יכול למנוע זאת?

שלום. רשמת הרבה מאד מידע ורובו לא מובן לי. נשמע שבעייתך מורכבת מדי על מנת לענות על שאלותיך בפורום זה. בבקשה תגיע למרפאה . בברכה

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת