פריחה בגוף שנראה כמו עקיצות

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

10/05/2017 | 15:28 | מאת: איריס

במהלך השבועות האחרונים התחילו בגוף עקיצות בכל הגוף במקבצים וגם לא.העקיצות מתנפחות אדומות ומגרדות.לא ניראה כמו עקיצות רגילות...פתאום העקיצות צצות.ריססנו את הבית ואת המיטה אך התופעה צצה פתאום ללא יתושים.איך מטפלים בתופעה?זה מתפשט מגרד אדום ולא סימפטי...השבוע החל גם בפנים.

הי. זה יכול להיות באמת עקיצות .. אך קיימת אפשרות שזו אורטיקריה. אפשר להתחיל לטול אנטיהסטמינים להקלה על הגרד , ולהגיע להבדק להמשך הנחיות ובירור.

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת