הודעה חדשה X
* ניתן להעלות קבצים עד 5 מגה
* ניתן להעלות קבצי תמונה, סרטון או PDF בלבד
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.


רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

אורטיקריה כרונית קשה

דיון מתוך פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • אורטיקריה כרונית קשה
    מחבר: מורן
    תאריך: 13/04/2017
    שעה: 21:10
    אני סובלת מאורטיקריה קשה כבר שנתיים, מיותר לציין שאין לי יום ואין לי לילה, שותה 2 טלפסט ביום מיזולן בלילה ללא כל שינוי, לאחרונה הוסיפה לי הרופאה סינגולייר לניסיון של שבועיים וגם הוא לא עזר.
    קיבלתי כדורי סטרואידים שעשו יותר גרוע וגרמו לי לזיעה קרה ורעד בגוף.
    כרגע נמצאת בתהליכים לקבל אישור לזריקות, השאלה אם הזריקות האלה אינן מסוכנות, מפחדת להכניס לגוף שלי חומרים ומפחדת מתופעות הלוואי, מתלבטת אם לפנות קודם לרפואה משלימה.
    יש לציין שאני סובלת מאי תפקוד של בלוטת התריס, שותה אלטרוקסין כתרופה קבועה, ובעבר גם סבלתי מאליקובקטר פילורי, הבנתי שיש לזה איזשהו קשר לאורטיקריה.
    אני מבולבלת וחסרת אונים אשמח לייעוץ. תודה רבה.
    הוסף תגובה
    • RE: אורטיקריה כרונית קשה
      ד"ר רמית מעוז סגל
      RE: אורטיקריה כרונית קשה
      מחבר: ד"ר רמית מעוז סגל
      תאריך: 14/04/2017
      שעה: 09:12
      שלום לך. לי נשמע שטרם מיצית לגמרי את הקווים לטיפול באורטיקריה שלך. אני מציעה שתגיעי להבדק ובאותה הזדמנות גם תקבלי מענה לכל שאלותייך מאחר ולא ניתן להתייחס לכולן בפורום זה. לגבי הזולייר- זו תרופה עם פרופיל בטיחותי גבוה . מאחלת לך בריאות שלמה. דר מעוז סגל
      הוסף תגובה
    • RE: אורטיקריה כרונית קשה
      מחבר: דבי
      תאריך: 14/04/2017
      שעה: 12:53
      למורן
      במילה אחת ובלי כוונה רעה בכלל חס וחלילה.
      אל תתקרבי לזולייר.
      *******************
      ויותר מזה אל תתקרבי לסטרואידים בכלל .
      ********************************************
      א.היא לא מרפאת כלום ולא תרפא אותך מאורטיקריה?
      ב.היא גורמת לעייפות וכאבי שרירים חמורים שלא תוכלי לתפקד.
      ג.הגוף מתרגל אליה מהר מאד ואז תצטרכי להכניס לעצמייך סטרואידים כדי להשתלט
      על ההתקפים שיגרמו לך מעצם השימוש בזולייר ( זה נקרא ריבואנד )
      הוסף תגובה
ד"ר רמית מעוז סגל

ד"ר רמית מעוז סגל (מנהל הפורום)

מומחית לאימונולוגיה

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת

עבור לפורום >>