cmv

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

20/06/2016 | 00:17 | מאת: אור

שלום,לפני כשלושה שבועות אובחנתי שחליתי בcmv,אני לא בהריון. בתחילה ערכי wbc היו מאוד נמוכים כמו כן תפקודי הכבד..לאחד כשבועיים הערכים חזרו לנורמה.בבדיקת סרולוגיה זהומית נמצא שcmv גבולי,גם בדיקה חוזרת לאחר כשבוע נתנה תוצאה זהה.אך בבדיקה של ANTISTREPTOLYSIN O היתה תוצאה גבוהה 590.תשובת הרופא היתה שאלו מאין שאריות של החיידק cmv ואין קשר לחיידק סטרפטוקוק.אוסיף שמרגע שהתחיל הכל יש לי כאבי פרקים..שאינם עוזבים אותי וכן גם תשישות.שאלתי היא,האם אכן הערכים הללו קשורים לcmv?זה מטריד אותי וחוששת שמשהו כאן מתפספס.אולי מדובר בדלקת פרקים?..בנוסף ישנן בצקות קלות בברכיים..תודה מראש!!

שלום אור, נשמע כאילו מדובר כמו שהרופא אמר על תגובה ל CMV אבל אם את מרגישה עדיין כאבי פרקים אני ממליץ להבדק ע"י ראומטולוג בריאות שלמה

מנהל פורום רפואה פנימית