חום

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

12/06/2016 | 20:13 | מאת: יוליה

היי, אני כבר 5 ימים עם חום שלא נפסק..אני בת 34 ומיואשת כבר. אני לא מקוררת ולא כלום..רק חום.. בהתחלה, ביומיים הראשונים זה היה רק בלילה עולה.. אבל ב 3 ימים האחרונים כל 7 שעות חום...37.7, 37.8 וגם 38.1... לוקחת נורופן ואקמול..החום יורד ואחרי 7 שעות שוב חוזר. בלילה יש לי גם צמרמורות ואני ממש קופאת מקור עד שהחום יורד..וגם בלילה זה עד 38 חום בערך...לא יותר. מאתמול גם קצת כאבי בטן ובחילות.. אשמח לדעת מה זה אמור להיות ואיזה וירוסים יש או דברים אחרים שזה יכול להיות. תודה

בוקר טוב יוליה, לפני שמנסים לחפש מה מקור החום יש לברר כמה דברים-האם יש שיעול או נזלת-חום ממקור ריאות או דרכי אויר עליונות האם יש כאב גרון או אוזניים האם יש כאבי בטן-חום ממקור בטן או קלקול קיבה או מקור גניקולוגי האם יש צריבה או שריפה במתן שתן-חום מדלקת בדרכי השתן האם יש דרג או אודם על העור-חום מצלולטיס אלו המקורות הראשונים שמבררים לצערי חום יכול להיות גם מסתם וירוסים ללא שום בעיה אחרת. בדקי את כל מה שכתבתי וכנראה תמצאי את מקור החום בריאות שלמה

מנהל פורום רפואה פנימית