חומצה פולית

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

24/05/2016 | 00:45 | מאת: ליה

שלום ,בת 24, לפני כמה ימים ביצעתי בדיקות דם אני מתכננת להכנס להריון בחודשים הקרובים, בבדיקות נמצא מחסור בחומצה פולית הרופאה רשמה לי כדורי חומצה פולית 5 מג ל3 חודשים ולאחר מכן לחזור אליה ועד אז לא להכנס להריון, ראיתי שלפי ההמלצה צריך לקחת 4 מג ולא 5 מג כי זה מסוכן יותר ,מה דעתך? תודה ליה

הי ליה, המינון המקובל הוא 5 מ"ג כפי שכתב לך הרופא 3 חודשים לפני כניסה להריון זה מקובל על כל הרופאים במיילדות וזה גם מה שאני מכיר הרבה בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית