הפסקת ציפרלקס

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

07/05/2016 | 13:47 | מאת: יואב

מופיעות לי תופעות לוואי כבר שבוע אחרי הפסקת ציפרלקס. סחרחורת בחילה וכאב ראש. כמה זמן זה עוד יקח? האם ניתן להשתמש באלפראזולם בינתיים עד שהתופעות יחלפו?

שלום רב יואב, אני מאוד מצטער שלשמוע שאתה סובל.... לצערי תופעות הלוואי שאתה מתאר מוכרות וידועות. שימוש באלופרזולם לא יפתור את תופעות הלוואי (אולי מעט יפחית את החרדה מהן). למעשה הדרך היחידה היא שימוש בתרופות מכוונות תסמינים (אקמול/אופטלגין/פרמין) וככל שהזמן יעבור ככה גם תופעות הלוואי יחלפו. הרבה בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית