לחץ ביד ימין

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

09/10/2020 | 15:14 | מאת: אני

כבר תקופה שיש לי מעין לחץ ביד ימין, שבא לידי ביטוי שאני בשכיבה - קושי להשאיר את היד באותו מקום וצורך להזיז אותה. זה קורה בדכ בלילה לפני שינה וכשאני מתעורר הלחץ נעלם. הלחץ הוא ביד שבה אני מרבה להחזיק את הפלאפון שלי (הוא די גדול) בצורת הנפה כלפי מעלה, ועוד החזקת דברים נוספים, אך אינני יודע אם יש קשר. מה זה יכל להיות?

שלום רב, אנא פנה לבדיקת רופא משפחה שיתן כיוון-האם מדובר על בעיה אורטופדית/עצבית או משהו דומה. ידוע על פגיעות כתוצאה משימוש יתר בטלפון וזוית ההחזקה שלו בריאות שלמה

מנהל פורום רפואה פנימית