מלאות בצד אחד של הבטן

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

04/08/2020 | 16:18 | מאת: מנחם

שלום לכם, בן 51 ובחודשיים האחרונים שמתי לב שבאיזור הבטן, מאיזור המותן לכיוון מרכז הבטן ישנה יותר מלאות בצד שמאל לעומת צד שני. ניגשתי לכירורג ששלל עקמת בעמוד שדרה, ושלח לא.ס. רקמות רכות וא.ס. בטן. שתיהן יצאו תקינות. כמו כן קולונוסקופיה יצאה תקינה. אמר לי לחזור בעוד 6 חודשים למעקב וייתכן שישנו בקע או שבר שרוצה לצאת. או שדופן הבטן חלשה יותר בצד אחד.האם ישנם עוד דברים ?

04/08/2020 | 16:20 | מאת: מנחם

מציין שאני אדם יחסית שמן עם כרס באזור המותניים

בד"כ מלאות או תלונות של נפיחות באזור יכולות להיות בקע ולכן יש מקום למעקב אלא אם כן יש כאבים חזקים-ניתן לעקב

מנהל פורום רפואה פנימית