מחזור ביוץ כאבי בטן,

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

28/07/2020 | 23:43 | מאת: חן

אני בת 19 ומאז שאני זוכרת את עצמי יש לי דימום חזק במחזור אך הפעם היה לי דימום חזק עוד יותר.. באמת אני תוהה למה הדימום שלי כלכך רב? לעומת אחרים שאני שומעת שאחלה להם... בנוסף לכך המחזור שלי לא סדיר היו פעמים שהייתי מקבלת כל חודש בתאריך אחר(פעם תחילת חודש פעם אמצע פעם סוף) ועכשיו בפעם האחרונה קיבלתי עם הפרש של 5 ימים בערך.. מה עושים עם זה? אני לא יכולה לצפות מתי הוא מגיע אף פעם , כל פעם הוא מפתיע אותי.בנוסף שאלה נוספת. אני כבר הרבה זמן מרגישה כאבי בטן תחתונה עד לפני חודשיים זה היה לי פעם בשבוע ועכשיו זה התחיל להיות לי פעמיים בחודש כאבים שאני מתפתלת מהם וכדורים כמו אדוויל ואקמול ונורופן לא עוזרים.. פשוט לא מזיזים את הכאב. הגניקולוג בדק אותי עם אולטרסאונד ואמר שהכל תקין . אני התחלתי לחשוב שאולי זה כאבי ביוץ אבל הם באמת כןאבים בצורה לא נורמאלית.. לפחות אולי יש לך המלצה לכדור שכן יכול לעזור לשכח את הכאב?

לום רב, שאלות בתחום המחזור, כאבי בטן של ביוץ ודברים מסוג זה יש להפנות לפורום רופאי נשים-זה אינו תחום העיסוק שלי בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית