פיברומיאלגיה עקב תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

25/07/2020 | 10:32 | מאת: AT

שלום אני בן 43 ויש לי עבר של כאבים ובעיות אורטופדיות בעקבות מספר תאונות דרכים שעברתי. לפני כחצי שנה עשיתי ת.ד נוספת (צליפת שוט) ומאז החלו אצלי התסמינים של פיברו, כלומר כאבים מופשטים בכל הגוף, בעיות זכרון, בעיות ריכוז ובעיות שינה. קראתי ש"צליפת שוט" יכולה לגרום לפיברומיאלגיה, אך האם "בעיות העבר" גם יכולות "לעזור" לאבחון?

אני בהחלט מכיר מקרים של צליפת שוט שלאחר שנים גרם לתסמונת של החמרת כאב-זה בהחלט יכול להיות

מנהל פורום רפואה פנימית