הליטוזיס

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

20/07/2020 | 18:32 | מאת: הדר

דר לוין שלום, למשך תקופה ארוכה הייתה לי נזלת כרונית,לפני כמה חודשים (הרבה אחרי שהנזלת הכרונית החלה), הופיעו לי נשימה וטעם רע מהפה (לא יודעת אם יש קשר). רופא גסטרו שלל בעיות גסטרו מאחר שאין לי צרבות,חיידק הליקובקטור נשלל בבדיקה,ורופא אף אוזן גרון -נתן לי אנטיביוטיקה למשך שבועיים שבה הנזלת הכרונית נעלמה אך הריח (בעיקר) והטעם לא. התופעה היא כרונית ולא אחת לכמה זמן...הריח הוא תמידי ,והטעם משתנה ,אבל רב . רופא אף אוזן גרון -שלל שהבעיה מגיעה מהמערכת הזו מאחר שאמר לי שאם כאשר לא הייתה לי נזלת (בזכות האניקיוטיקה) ,היה עדיין ריח,זה אומר שהבעיה לא מקורה שם,ועלי לפנות לגסטרו .(אך כאמור-גסטרו שלל שהבעיה מגיעה משם). רופא שיניים שלל בעיות בפה. מה היית ממליץ לי לעשות/לאיזה רופא ללכת עכשיו לבדיקה? מנסיונך ,מאיפה באמת יכולה להיות הבעיה? אולי אחד הרופאים כן טעה ,והטיפול לא היה נכון? (לא אזכיר את שמך כשאלך לרופא-אני פשוט רוצה לפתור את הבעיה כמה שיותר מהר). תודה!

אני מודה שזה מחוץ לתחום ההתמחות שלי אבל אני הייתי הולך לחוות דעת נוספת אצל אף אוזן גרון

מנהל פורום רפואה פנימית