פטכיות ברגלים סיבות לתופעה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

15/04/2020 | 21:21 | מאת: מיכל

אני בת 37 ורציתי להתייעץ על תופעה מוזרה .לפני חצי שנה הופיעו לי פטכיות קטנטנות על הרגלים..בשטח מאןד מצומצם כמו 1-2 סמר .ככה מדי כמה ימים הופיע שטח כזה במקום אחר ברגל ולמוחרת נעלם.התופעה נמשכה 3 חודשים.ונעלמה כלא הייתה.לאחרונה שוב חזרה אבל בכמות ותדירות מצומצת יותר.ספירת דם תקינה גם היום וגם אז.מה יכולה להיות סיבה לדבר כזה ?

יש הרבה מאוד סיבות להופעת דימומים קטנים (פטכיות) על גבי העור-חלקם זיהומיים, חלקם המטולוגים וחלקם אחרים-אנא קראי באינטרנט על הנושא שכן קצרה היריעה כאן מהלכיל. אני מאוד ממליץ שרופא יסתכל על זה וייתן לך חוות דעתו

מנהל פורום רפואה פנימית