בהמשך לזרמים וטעם מר בחלל הפה מתאריך 1.4.20

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

05/04/2020 | 17:19 | מאת: יעל

שלום רב, תודה רבה על תגובתך הקודמת. מכיוון שאני קצת חוששת להגיע בימים אלו למרפאה עקב נגיף הקורונה, חיפשתי גם בגוגל הסברים לתופעת המרירות בפה ואשמח אם תגיב. קראתי שטעם מר עלול להיות עקב אבנים בכיס המרה... לפני כארבעה חודשים בדצמבר 2019 ביצעתי אולטרסאונד בטן עליונה (לא קשור לטעם המר כי אז עדיין לא היה, סבלתי מבחילות עקב עצירות קשה מאוד) והבדיקה יצאה תקינה. האם בפרק זמן זה יכולים להיות שינויים כאלו בכיס המרה והופעה של סימפטומים?. אשמח לתגובתך, יעל.

לדעתי לא...אני לא מכיר סימפטום כזה. בשל הסיבות הרבות שיכול להיות לתסמין כזה אני ממליץ בדיקת רופא חג שמח

מנהל פורום רפואה פנימית