תוצאות של בדיקת MRI, אשמח להתיחסות.

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

20/02/2020 | 19:25 | מאת: רוני

שלום שאלתי כאן בחודש שעבר על "כאבים נודדים", ואני עכשיו מביא את תוצאות ה MRI. אשמח לקבל תרגום ל"עברית מדוברת", ומה אתה ממליץ לעשות. תודה רבה רוני גנזי

שלום רב, לא צורף תוצאות בדיקה-למעשה לא ניתן לצרף כאן קבצים

23/02/2020 | 11:43 | מאת: רוני

תודה. אם כך, אכתוב כאן את הסיכום: 1: ממצא היפר-וסקולרי קטן באונה השמאלית של הכבד, עם אבחנה מבלת בין שאנט וסקולרי לבין FNH. רצויה השוואה ישירה עם בדיקות הדמיה קודמות. ניתן להשלים בירור ב MRI עם הזרקת חומרניגוד הפטו-ספציפי (Multihance(. 2: הסננה שומנית בולטת של מרקם הלבלב. ממצאים ציסטיים קטנים לאורך הלבלב מתאימים ל Side branch IPMN. ללא מאפינים חשודים. מומלץ יעוץ רופא גסטרו. עד כאן מה שנכתב בסיכום. תודה רבה רוני

קבלתי תודה-אין כאן ממצאים דרמטיים. כמו שכתוב מומלץ המשך מעקב רופא גסטרו

24/02/2020 | 12:52 | מאת: רוני

תודה רבה.

מנהל פורום רפואה פנימית