חום מתמשך וכאבים ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

28/12/2019 | 08:38 | מאת: סימה

אני סובלת זה 6 שבועות מחום בסביבות 37.7C וכאבים בשתי הרגליים וחולשה חזקה כשהחום מופיע, לאחרונה אושפזתי ל-10 בבית חולים ועברתי הרבה מאד בדיקות הכוללות CT, אולטראסאונד, ביופסיה מעורק ליד האוזן, תרביות דם ושתן, בדיקות דם מקיפות (אם ממצאים לא מושלמים) ועלי עוד לעבור ביופסיה של מח עצם, שוחררתי מבית החולים ללא טיפול והתופעה ממשיכה, הייתי מבקשת לדעת מה הם הבדיקות הטיפולים הנוספים שהיתן לעשות על מנת לגלות את מקור הבעיה. אודה על תשובתכם.

שלום רב, את מציגה תלונות מאוד מורכבות שעוברות בירור במסגרת אשפוז ומעקב של הרבה רופאים-אין זה המקום באינטרנט לייעץ למקרים מורכבים מעיין זה-אני מתנצל בריאות שלמה

מנהל פורום רפואה פנימית