העברה ממחלקה פנימית בביה"ח לאיכילוב

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

25/03/2016 | 18:38 | מאת: לילך

ד"ר לוין שלום רב, אימי מאושפזת במחלקה פנימית בביה"ח באזור המרכז ומקבלת יחס לא טוב וטיפול לא מקצועי, אני רוצה להעביר אותה לביה"ח איכילוב-איזה מחלקה פנימית נחשבת טובה באיכילוב? תודה רבה

לילך שלום רב, אני מצטער לשמוע שככה את מרגישה. לדעתי הדבר הנכון הוא לפנות לצוות המחלקה שבה אמך מאושפזת ולדבר איתם, לתאר להם את המצוקה וחוסר שביעות הרצון ולנסות לקבלת פתרון שיספק אותכם. באיכילוב כל המחלקות הפנימיות מצוינות-אם בכל זאת תתעקשי להעביר אותה, תכתבי לי ואנסה לתת מידע. הרבה בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית