מכה בראש מקיר נמוך בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

14/07/2019 | 15:13 | מאת: אלמונית

שלום ד״ר. בשבוע 19. קיבלתי היום מכה בראש באזור הקרקפת מקיר נמוך בחדר המדרגות. לא שמתי לב אליו וקצת הורדתי את הראש להסתכל על הכלבה שלי וכשהרמתי את הראש קיבלתי מכה בקיר. בעלי בדק את המכה ויש שריטונת קטנה בקרקפת, לא משמעותי. המכה הייתה כואבת אבל לא בעוצמה גבוהה מדי. יש כאב באזור הפגיעה אבל לא בעוצמה חמורה. השאלה האם צריך להיבדק או רק להיות עירנית שלא מחמיר?

כל עוד שלא היה אובדן הכרה או תסמיני הקאות ישנוניות וכדומה ניתן לא להגיע לבדיקה. בכל מקרה חריג אחר מייד להבדק

מנהל פורום רפואה פנימית