פטכיה לא מוסברת ומתפשטת כחודשיים

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

11/07/2019 | 08:38 | מאת: נתלי

שלום, בחודש אפריל התחילו לי כאבי בטן וצרבות ולאחר כשבועיים, הופיעו לי פטכיות קטנות על הבטן. נבדקתי במיון בחודש מאי (לפני חודשיים) ונאמר לי שמדובר בוירוס.כאבי הבטן חלפו מספר ימים לאחר מכן, אך כ3 שבועות לאחר מכן התחילו להופיע פטכיות על הרגליים והידיים ובנוסף רופאת השיניים זיהתה נקודה כהה בחך העליון שלא ידעה להסביר. רופאת משפחה ורופא המטולוג שבדקו אותי, לא ידעו להסביר את התופעה ואיני יודעת לאן לפנות. בנוסף, כבר כ20 שנה יש לי מיעוט טסיות (כ130) אך ללא דימומים וההמטולוג לא חושב שיש קשר. אשמח לתובנות והצעות לאיזה רופא כדאי לפנות להמשך בירור. תודה

שלום רב, אני מציע לפנות להמטולוג נוסף-זה בד"כ נמצא תחת אחריותם אני לא הייתי מקל בזה ראש בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית