קפיצות שרירים בכל הגוף ופחד נוראי

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

05/07/2019 | 13:58 | מאת: מיה

שלום רב אני בת 27 מזה 12 ימים יש לי קפיצות שרירים בכל הגוף ירכיים רגליים ידיים בטן גב וכו .. בנוסף אני מרגישה שרגל שמאל יותר כבדה מרגל ימין זה בא לידי ביטוי כאשר אני מרימה את רגל שמאל אחורה אני מרגישה צורך להוריד אותה יותר מהר מרגל ימין שיכולה להיות מורמת יותר זמן . רופא המשפחה בדק אותי בדק לחיצות וכוח התנגדות וטען שאינו רואה דבר חריג ויש כוח התנגדות טוב . ושהקפיצות הם עניין נפשי . בקשר לכבדות ברגל שמאל אציין שאני גננת ומרימה את הילדים רק בצד שמאל (אם זה קשור) . מלבד זאת אני מאובחנת בחרדה מזה 9 שנים אך לא מטופלת . אני מאוד לחוצה האם הקפיצות מעידות על ניוון שרירים ? האם בדיקת כוח על ידי רופא המשפחה יכולה להרגיע ?

שלום רב, לא נראה לי כי מדובר על ניוון שרירים אולם אם עברו כבר 12 יום אני ממליץ כי תפני לנוירולוג-זה אמור היה לעבור כבר

מנהל פורום רפואה פנימית