טיפות לעומת כדור להורדת כאב

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

23/06/2019 | 20:44 | מאת: הדר

דר שלום , תודה על תשובתך הקודמת: בעקבותיה רציתי לשאול:1- מדוע טיפות אופטלגין יכולות להיות יעילות יותר להורדת כאב מכדורים? הידע שלי הוא ש30 טיפות שוות כדור אחד-משמע כדורים וטיפות זהים מבחינת הורדת סף הכאב 2-ואם כך-כמה טיפות אתה ממליץ לי לקחת (גובה1.62 משקל 75 ) למניעת כאב. תודה

אין לי תשובה טובה לזה, רק תחושה שאני מקבל מהמטופלים שלי. הלכה למעשה את צודקת והמינון הוא זהה, אבל איך שהו ההשפעה היא אחרת....שוב לא מבוסס

מנהל פורום רפואה פנימית