אופטלגין

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

10/06/2019 | 10:50 | מאת: הדר

אני עושה טיפולי לייזר להסרת שיער וסובלת סובלת מכאבים עד כדי כך שאני לא עושה טיפול אלא אם מרחתי אמלה/פילידין בכמויות עצומות. שמעתי מהמטפלת שמשהיא לקחה טיפות של אופטלגין (30 בערך) לפני הטיפול והיא לא הרגישה כלום. רציתי לדעת האם אכן אופטלגין יכול לעזור? כמה טיפות לקחת לפני הטיפול ? והאם כדורים של אופטלגין יותר חזקים מהטיפות ועדיף שאקח אותם במקום? תודה רבה!!!!

שלום רב, אופטלגין זה משכך כאבים מצויין ויכול מאוד לעזור. את הכמות נוטלים ע"פ משקל גוף-למשקל ממוצע 30 טיפול זה ראוי - ניתן לבדוק בעלון לצרכן. אני מאוד ממליץ

מנהל פורום רפואה פנימית