עזרה עם קטטררר

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

29/05/2019 | 15:34 | מאת: אוהד

לצערי אני מאושפז אתמול שמו לי קטטר זה היה הדבר הכי כואב והכי פאדיחה שהרגשתי בחיים רציתי לשאול אם גם כשמוציאים זה ממש כואב ואם גם כשמוציאים יש כמה אנשים בחדר? בהכנסה ממש כאב לי!! ניסיתי למשוך את זה מקודם וזה ממש דבוק לבפנים ונראה שלהוציא כן יכאב. ילדים מהכיתה באים לבקר אותי ופתאום יש בצינור פיפי שאני לא משתלט עליו הגיוני?? איך מעיפים את זה מתוכי?? כל פעם האחות מגיעה ובודקת כמה שתן יש בשקית אין פרטיות כבר כל פעם גם אחות אחרת אני רוצה הביתה

קטטר זה כלי להערכת כמות שתן ומעקב שתן...לצערי זאת פרוצדורה מאוד לא נעימה. אל תנסה בשום פנים ואופן למשוך את זה החוצה-יש בקצה בלונית שנופחה אחרי שהכניסו ללך את זה שתמנע את ההוצאה-זה רק יכאיב לך ויגרום נזק. מייד שייסימו עם הערכת תפקודי הכליות שלך יוציאו את הקטטר-להוציא זה פשוט וקל ולא כואב. תרגיש טוב

04/06/2019 | 08:09 | מאת: אוהד

כן הסבירו לי שכשמוציאים קודם מפוצצים את הבלון ואז זה לא כואב כשיוציאו.. האחות ממש כעסה על זה שניסיתי למשוך.. ואז חטפתי עוד בדיקה שם לראות אם קרה משהו אני יחכה בסבלנות אמרו לי שהשבוע אני אולי ישתחרר

תרגיש טוב!!!!!! חג שמח

מנהל פורום רפואה פנימית