תפליט כנראה פלאורלי????????

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

22/02/2019 | 12:06 | מאת: חנה

בבדיקת אקו לב נמצא אי ספיקת לב קלה ביותר ותפליט סמוך לפרוזדור הימני. שתי שאלות: יש לי ציסטה בפריקרד האם יכול להיות שזה התפליט שנראה? כעקרון אני אחרי מחלת ריאות ארוכה 8 חודשים דלקות ריאות וחשד לברונכיאקטזיס. האם זה יכול להיות קשור כי לי יש מעט דקירות בחזה כל פעם במקום אחר האם זה יכול להיות התפליט??? האם אני צריכה להראות לרופאה את התוצאה של האקו???

שלום רב, מתנצל על התשובה המאוחרת. שימי לב לתשובה מטה...יש צורך להיבדק ולהתייעץ עם קרדיולוג מומחה!

מנהל פורום רפואה פנימית