תעלומה אין פתרון בשום מקום שחיפשתי

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

17/02/2019 | 15:48 | מאת: אסף

בן40 מתל אביב מזה שנה קמתי בבוקר לפתע שהזיכרון שלי כמעט אבד יכולת הוירבליות שלי הדיבור שואף ל0 כשיום לפני הכל היה התקין מלבד כאבים שהתחילו כחודשיים לפני בצד ימין בבטן העליונה באשך וברגל בעיניין בעקבות כך התחלתי ללכת למומחים נוירולוגית נתנה לי כדורים נגד חרדה לא עבד כירורג בדרך ולא מצא בקע אוראולוג לא מצא דבר כל ביקור מומחה זה תהליך וזמן מה שמטריד את המוטיבציה להמשיך לחפש מה הבעיה אני חושב שהורעליתי הרעלת פחמן מהמכוניות הסביבה שלי נגועה בזה מלא או שבץ בלילה רציתי לדעת בפורום אם יש מישהו שיכול לעזור לי

שלום רב, מתנצל על המענה המאוחר לא נראה לי שזה המקום-בלי בדיקה גופנית לא ניתן להעריך. הרעלת פחמן ממכוניות לא תגרום לתסמינים שאתה מתאר

מנהל פורום רפואה פנימית