שאלה לרופא בלבד... תודה מראש

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

14/01/2019 | 11:10 | מאת: הדר

שלום ד"ר, כתבתי כאן כמה פעמים על הסינוס הפילונידלי שלי.. שאני מתביישת לטפל... אחרי 3 שנים רק הלכתי להבדק.. אז- אני אחרי ניתוח כריתה מלאה שם. עשיתי את הניתוח לפני שבוע בהרדמה מקומית, ותפרו אותי אחר כך. היו בחדר רופא ושתי אחיות (למרות שכתבת לי שיש אחות אחת...) נתנו מעל 10 זריקות כי המקום לא נרדם... ארבעה ימים אחר כך בטעות משכתי משם תפר- חןט באורך 11 ס"מ. אחרי שהחוט יצא הרגשתי הקלה והכאבים פחתו בחצי- פתאום יכולתי להתיישב להיעמד דברים שלא יכולתי לפני.. עדיין היה כאב אבל הרבה פחות.. ואז יום אחרי (אתמול) התחיל לי שוב כאב חזק.. כאילו חזרתי להתחלה של ההחלמה.. אני צריכה עזרה בכל דבר וכואב לי למרות משככי כאבים חזקים שאני לוקחת.. מה עוד אני יכולה לעשות? קצת מלחיץ אותי כי האחות בניתוח אמרה לי שתוך כמה ימים אוכל לחזור לעבוד וגם שבוע זה מוגזם.. ואני לא מרגישה שזה קורה.. אמרה שעם תפרים ההחלמה קלה מאוד.. למה אצלי אני סובלת? למרות שעברתי שם ניתוח אני משום מה עדיין מתביישת ללכת להיבדק ומעדיפה שלא... האם מה שאני עוברת נשמע סביר? תודה רבה על העזרה

מצטער על התשובה המאוחרת-אני שמח שהחלטת בסוף לטפל בזה! כל הכבוד! התיאור של הכאבים וההחלמה נשמע סביר אבל את בכל מקרה צריכה ללכת להיבדק-שיסתכלו ויראו שהכל בסדר. שוב, כל הכבוד לך!

14/01/2019 | 18:08 | מאת: הדר

תודה על התשובה.. מרגישה על הפרצוף.. מקווה שישתלם.. שכחתי לכתוב שהתפרים הם נמסים... האם גם במקרה כזה צריך ביקורת? אני גם מתביישת אבל גם יכאב לי אם ייגעו..

תמיד צריך ביקורת.....עם כל הנעימות את חייבת שיראו את זה שוב-לראות שלא מזדהם או דומה.

14/01/2019 | 18:52 | מאת: הדר

אוקיי.. הגיוני.. :/ תודה רבה על כל העזרה!

16/01/2019 | 19:05 | מאת: הדר

כמה זמן נחשב סביר שיכאב? וכמה זמן זה כבר לא סביר? מה מרגישים כשיש זיהום? יש לי הפרשות כמו שהיו לפני הניתוח.. ריח רע אבל לא יודעת אם זה מוגלה.. הולכת לביקורת ביום ראשון

16/01/2019 | 19:47 | מאת: הדר

ולמה שמו לי תפרים ואצל אחרים משאירים פתוח? זה טוב ששמו תפרים או לא?

17/01/2019 | 17:52 | מאת: הדר

הלכתי בסוף היום לרופאה.. התחילו לי הפרשות בכמות ענקיח ודקירות וכאב... היא בדקה אותי ואבחנה זיהום.. :( קיבלתי אנטיביוטיקה. ממש מייאש. הבנתי שאם יש תפרים זה אומר שהמצב טוב דווקא... האם זה שנהיה זיהום לא מתוכנן יכול להיות שהכל יחזור ואני אצטרך לעשות שוב הכל? תודה

מנהל פורום רפואה פנימית