שיהוק בלתי פוסק שנמשך כבר 5 ימים

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

19/06/2018 | 23:06 | מאת: יוסי

שלום האם יש דרך לעצור שיהוק בלתי פוסק שנמשך כבר 5 ימים בהנחה שהבדיקות הרפואיות לא העלו ממצא כלשהו. קראתי איפשהו שלפעמים נותנים זריקת אלחוש לעצב שמעצבב את הסערפת. רציתי לדעת לגבי דרכים רציניות יותר לטיפול בשיהוק חוץ משתיית מי קרח. חוץ מהטיפול התרופתי יש עוד דרכים לעצור שיהוק? תודה יוסי

אני לא מכיר דרכים טובות יותר מטיפול תרופתי-לרגקטיל או פנותיאזין דומה זריקת אלחוש לסרעפת היא הליך פולשני ששמור למקרים מאוד חריגים

מנהל פורום רפואה פנימית