שיעול

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

25/02/2003 | 15:13 | מאת: יוסף

שלום, אני סובל משיעולים שנמשכים כחודשיים עם גירויים בגרון צילום חזה ומערות האף תקין תרופות שונות שלקחתי כולל תרופות לאלרגיה לא הועילו מה ניתן לעשות כדי להפסיק את השיעול? בברכה

27/02/2003 | 15:09 | מאת:

יוסף, שלום! אפשר להקל על השיעול שלך באמצעות "דסימיקס-שיעולית" של "הדס" שיוצר במיוחד לטיפול בשיעול מתמשך וטורדני (שיעול יבש או לח). המוצר מכיל תערובת של צמחי המרפא קורנית (טימוס), מרווה, אניס וסמבוק שחור. להוראות שימוש, ראה על גבי האריזה. לשאלות נוספות, פנה לקו ההדרכה, חיוג חינם, 1-800-33-66-36 תודה.