חורף קר......

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

24/02/2003 | 15:28 | מאת: שולמית

שלום האם החורף הזה מאופיין במצב של שפעת קשה? אם כן אייך מתגוננים משפעת וקור? תודה שולמית

25/02/2003 | 09:12 | מאת:

שולמית, שלום! השנה החורף קשה במיוחד. למרות זאת, אפשר לחזק את הגוף ובהצלחה רבה! להלן מספר הצעות לחיזוק הגוף ולהתגוננות טובה יותר משפעת וקור: *חממי את החדר בתנור. העדיפי רדיאטור (יש להשאיר פתח לאוורור!). *דאגי שהחדר המחומם לא יאבד לחות (ניתן להניח כלי מים ליד הרדיאטור או לרכוש מתקן מתאים). *עסקי בפעילות גופנית המניעה את השרירים (הליכה מהירה, אופני כושר, ארובי). דבר זה יעזור לך להתחמם. *שתי מרק ירקות או מרק עוף חם על בסיס קבוע. *הגבירי את צריכת הירקות הכתומים (גזר, דלעת, בטטה), השום והבצל. *השתמשי באחד (או יותר) מהתוספים הבאים: אכינצאה, פרופוליס, אסטרגלוס, אונה דה גטו וויטמין C. אפשר להכין גם תה ממרווה, קורנית, קינמון וזנגוויל. תודה

25/02/2003 | 10:33 | מאת: יעל

הדסה היקרה מה זה אונה דה גו ואסטרגלוס?