בת 42 אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  עקמת

11/07/2016 | 05:32 | מאת: לידו

שלום. אני בת 42, בגיל 15 עברתי ניתוח לטיפול בעקמת של 70 מעלות. מאז לא סבלתי מבעיות מיוחדות. בשנים האחרונות סובלת מכאבים בגב התחתון ומקושי להזדקף לאחר ישיבה ממושכת. נאמר לי שהסיבה היא ארטריטיס כתוצאה מהניתוח והמתקן בע"ש. האם שיטת קליר יכולה לשפר את המצב?

שלום. יתכן ושיטת קליר יכולה לעזור לך אך חסרים לי פרטים: איזה ניתוח נעשה ? אלו חוליות קובעו ? אלו שינויים (ארטרוטיים) יש בעמוד השדרה המותני ? לקבלת האינפורמציה החסרה אפשר ליצור איתי קשר טלפוני. יום טוב

מנהל פורום עקמת