עקמת 60 מעלות לבת 14

דיון מתוך פורום  עקמת

12/03/2016 | 20:55 | מאת: אתי

בתי בעוד חודשיים בת 14. עם עקמת של 60 מעלות. בגיל 12 + גילנו שיש לה עקמת הלכנו למומחה והציע טיפול במחוך. לאחר כמה חודשיים בתי הורידה את המחוך (בוסטון)ולא היתה מוכנה לשים אותו. השבוע הלכנו למעקב וגלינו שהעקמת 60 מעלות. וכמובן שהרופא אמר שהיא צריכה ניתוח. הנתונים שכתב שהיתה בגיל 12 פלוס (עקמת טורקאלי אפקס D11 רייסר 0) ועכשיו כתב בבדיקה אחרונה בצילומי BENDING מתישרת לזויות טובות. האם יש שיטה אחרת למנוע או לתקן את החמרת עקמת ללא ניתוח ?

שלום אתי. מהאינפורמציה ששלחת לי העקמת לא הוחמרה מגיל 12 (נשארה 60 מעלות) ושהעקומה יחסית גמישה -לפי צילומים בכפיפה צידית ושהעקמת משמעותית ושממליצים לנתח. מה הרייסר בצילום האחרון ? בכל מקרה, רוב ניתוחי העקמת נעשים בגלל עניין קוסמטי ומיעוטם עקב צורך למנוע לחץ על לב/ ראות. אני מטפל בשיטה המבוססת על שיטת CLEAR שהיא שיטה כירופרקטית לטיפול בעקמת. אפשר ליצוא איתי קשר לייעוץ. בברכה .דר. מיכאל שוורץ

27/07/2016 | 10:50 | מאת: זיו

מנהל פורום עקמת