עקמת לבת 13

דיון מתוך פורום  עקמת

26/01/2016 | 11:09 | מאת: ליאה

בתי בת 13, אובחנה עם עקמת בצורת C 22 מעלות לפני שנה והאורתופד קבע שהיא צריכה ללכת עם סד ולהשתמש בו 20 שעות ביממה. היא לא מצליחה להתמיד בכך ומשתמשת אולי 6-7 שעות ביום? האם זה יעזור? האם יש דרכים אחרות להתמודד?

הסד בהגדרה נועד למנוע את התפתחות והחמרת העקמת. בשימוש עקבי וקפדני יש גם סיכוי להטבה מסוימת. שימוש מופחת עשוי להביא לכישלון טיפולי. הסד הינו דרך טיפול פסיבית. קיימים דרכי טיפול אקטיביים יותר המשלבים טיפולים במרפאה עם תרגולי בית יומיומיים.(עשוי להסתכם בשעה עד שעתיים של עבודה כל יום). גם כאן ההתמדה וההקפדה על התוכנית היא קריטית להצלחתה..

מנהל פורום עקמת