שירות בקרבי עם עקמת בג

דיון מתוך פורום  עקמת

18/08/2019 | 15:05 | מאת: יהונתן קרמי

יש לי עקמת בגב תחתון של 35-40 מעלות. לאחר שמעוניין לוועדה רפואית נתנו לי סעיף מיוחד שאני יכול לשירת בחטיבת הצנחנים בתור לוחם. עכשיו שהתחלנו להרים ולפעול פיזית אני מפחד שיגרם לי נזק או שהמצב יחמיר. מה אני יכול לעשות ואם המצב באמת יכול להיות רע יותר ? מה יכול להיות ההשלכות ומה הייתם ממליצים לי לעשות

שלום יהונתן. יכול להיות שהמצב יוחמר.יכול להיות שלא. פנה לייעוץ אורתופדי בצבא להערכה לגבי פעילות המותרת לך. בהצלחה

מנהל פורום עקמת