עקמת לילדה בת 12.5 עם הפניה לניתוח

דיון מתוך פורום  עקמת

16/04/2018 | 23:29 | מאת: קרן

שלום רב הבת שחי בת 12 וחצי עם עקמת גבית ימנית עם atr 13 וגבית מותנית שמאלית עם 20 atr. במישור הסגיטלי היפרקיפוזיס באזור המעבר הגבי מותני. rt. d5-d11 45 deg lt. d-11-l3 50 deg ריסר 5 הופנתה לניתוח לאחר בדיקת מומחה. האם יש מקום לנסות כירופרקטיקה, מחוך אי כל דבר אחר? ממש לא מעוניינת להגיע לניתוח איתה

שלום קרן. לפי מה שאת מתארת בתך סיימה את הגדילה שלה (רייסר 5). הסיכוי שיחמיר קטן משמעותית. לגבי ניתוח- הייתי הולך לייעוץ נוסף. לגבי אפשרויות לטיפול כירופרקטי את יכולה ליצור איתי קשר 0506333061. דר. שוורץ

מנהל פורום עקמת