בירור לגבי בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  בלוטת התריס

10/09/2016 | 23:55 | מאת: יוסי

שלום רב, לאחרונה- ירידה במשקל ונשירת שיער מקומית. מטופל במשחה הרומונית והשיער חוזר לצמוח. רציתי לברר לגבי התוצאות של בלוטת התריס: TSH- 1.71 T3-6.5 T4-12.1 THYROGLOBULIN-61.7 ANTI THYROIL PEROXID-168 האם יש צורך בבירור נוסף אצל אנדוקינולוג? בירור אחר? תודה רבה

שלום יוסי תפקוד תריס תקין , אך יש נוגדנים . דבר זה לא מחייב טיפול , לא מסביר תלונותיך ודורש מעקב בלבד . יש לשקול אולטראסאונד. לפי בדיקה רפואית של הבלוטה . יום נעים

מנהל פורום בלוטת התריס