חוות דעת מצב כללי לא טוב

דיון מתוך פורום  בלוטת התריס

06/09/2016 | 14:21 | מאת: מאור

שלום רב אני בן 37 ומספר שנים סובל מהרגשת תשישות כללית נימולים ברגלים והרגשה כללית רעה. בדיקות דם תקינות כולל TSH. בימים האחרונים ביצעתי מעקב של טמפרטורת הגוף וגיליתי שהיא רוב שעות היום נמצאת מתחת ל36.4 עד 36.0. האם יש אפשרות שמקור הבעיות היא תת פעילות אולי סמויה של בלוטת התריס?

שלום מאור יש אנשים בריאים עם טמפרטורת גוף כמו שלך . כדי לשול כל בעיה שקשורה לתריס , לא מספיק לבדוק רק tsh אלא כם ft3 ft4 . וכן לחפש סיבות אחרות לעייפות . יום נעים

מנהל פורום בלוטת התריס