פרולקטין המשך

דיון מתוך פורום  יותרת המוח ויותרת הכליה

02/12/2016 | 09:30 | מאת: אריאל

חזרתי על הבדיקה. יצא לי 727 (הרף העליון של הנורמה זה 557). בבדיקה הקודמת יצא לי 773.. כלומר יש ירידה.. בדקו לי משהו נוסף בבדיקה השניה: Reference lab Report Prolactin 30.20 ng/ml (הטווח הוא בין 5 ל 20). Prolactin with PEG 14.90 הטווח הוא בין 4 ל 18.5. עם ה peg הפרולקטין שלי תקין. מה זה peg? מה זה אומר? שלחו אותי ל mri- האם בעקבות הפרולקטין עם הpeg זה עדיין נצרך? החריגה אצלי משמעותית? תודה רבה

הבדיקה אומרת שהפרולקטין הפעיל תקין.. זאת אומרת כנראה בעיית המחזורים לא נובעת מההיפרפרולקטנמיה... לגבי Mri. אין אחידות דעים אם צריך לעשות במקרים אלו... מקובל כן לעשות....

מנהל פורום יותרת המוח ויותרת הכליה