שלוש שאלות בבקשה... תודה!!

דיון מתוך פורום  יותרת המוח ויותרת הכליה

10/03/2020 | 19:59 | מאת: שושי

שלום.. בת 30. 1) תמיד היה לי פרולקטין 800-900 (בדיקה אחרונה באוקטובר) בגלל ממצא על ההיפופיזה ובבדיקת דם של אתמול יצא לי 2600.. האם זה אומר שהגידול גדל? הייתי במאי האחרון אצל אנדוקרינולוג האם אני צריכה לחזור אליו? יום לפני הבדיקה היה לי יום לחוץ שכלל הרבה בכי... האם יכול להיות קשור לתוצאה? בלילה ישנתי ממש עמוק וחזק וקמתי בשש וחצי, נבדקתי ברבע לתשע... אולי זה בגלל שלא סגרתי 3 שעות והשינה שלי היתה עמוקה מעבר לרגיל? לחזור על הבדיקה? 2) שאלה נוספת בבקשה- מאז ומעולה היה לי מחסור בח.פולית תמיד התוצאה היתה בין 3 ל4. הייתי אמורה לקחת תוספים אבל אף פעם לא לקחתי... פתאום בבדיקת דם של אתמול הערך היה מעל 10 שזה עודף- איך יכול להיות? 3) האם יש משמעות למגמת ירידה ב tsh. או שכל עוד סה בנורמה זה בסדר? ב 24.2.19 יצא לי 3.27. ב- 7.4.19 יצא 2.08. ב- 10.10.19 יצא 1.82 וב- 9.3.20 יצא 1.58. תודה רבה ופורים שמח!!

לשאלה ראשונה. יכול להיות שזה גדל אך לא בטוח. חד משמעית יודעים עי הדמייה. שאלה שנייה היא לא קשורה לפורום. לשאלה שלישית אין משמעות לשינויי בבדיקות.

מנהל פורום יותרת המוח ויותרת הכליה