מיקרו אדנומה אפשרויות

דיון מתוך פורום  יותרת המוח ויותרת הכליה

31/05/2017 | 09:01 | מאת: אור

שלום ד"ר, בן חמישים, מטופל שנים בטסטסטרון שנמצא בבדיקות נמוך. אובחן אצלי גידול מיקרו אדנומה 3 מ"מ ביותרת המח ועם סטיה קלה של הגבעול לשמאל. האם זה גידול שגודל עם השנים ואם כן מה ההשפעה שלו עלי? יש ממש מעט מידע ברשת על זה כך שגם אשמח לקבל המלצות איזה דרכי טיפול יש לפני שהולכים על ניתוח (חייבים ניתוח?) תודה

אם המיקרואדומה לא מפרישה אין צורך בניתוח ובדרך כלל לא גדלה... צריך בדיקות לשלול הפרשת יתר ומעקב הדמייה... במידה ומעוניין בבדיקה וייעוץ נא לקבוע תור 8359931 04 לאחד מימי שני במרפאה בבני ציון. בריאות שלמה

מנהל פורום יותרת המוח ויותרת הכליה