עודף נוראדרנלין בבדיקת איסוף שתן

דיון מתוך פורום  יותרת המוח ויותרת הכליה

09/02/2017 | 22:02 | מאת: מאיר

שלום ד"ר בבדיקת איסוף שתן נמצאה כמות עודפת של נוראדרנלין. הטוח היה 2-90 והתוצאה 180. האם הסיבה היחידה האפשרית היא גידול בבלוטת יותרת הכליה שמחייבת ניתוח? תודה

עדיין רוב הסיכויי שמדובר בתשובה חיובית מוטעית ולא במחלה.... מומלץ לחזור על הבדיקות של השתן לקטיכולאמינים ולהוסיף גם בדיקת שתן למיטאנפינים.. ולהקפיד על הדייטה המיוחדת יום לפני ותוך כדי האיסוף..

10/02/2017 | 13:45 | מאת: מאיר

תודה רבה ד"ר סאיג

14/02/2017 | 18:20 | מאת: מאיר

שאלה נוספת ד"ר. האם יתכן שמי שסובל מחרדות חזקות הרבה שנים, זה יכול להוות סיבה לרמה גבוהה של נוראדרנלין בשתן?

14/01/2021 | 02:02 | מאת: לירי

בנוסף לזה גם הנורמטנפרין גבוה 56.44 והדופאמין 5.42 והאלדוסטרון בצבע אדום 264.0 לבחור בן 20 לבירור לחץ דם גבוה. מה זה אומר?

מנהל פורום יותרת המוח ויותרת הכליה