קוצר נשימה כתוצאה מחתול

דיון מתוך פורום  אסתמה וקוצר נשימה

24/11/2015 | 09:24 | מאת: יאיר

שלום! יש לי אלרגיה לקרדיט האבק וקצת לחתול ( לפי הבדיקה ) והתגובה האלרגית שלי היא קוצר נשימה. יש לי חתולה כבר הרבה שנים בבית ובשנה האחרונה היא יוצאת הרבה החוצה ונראה כי כתוצאה ישירה מכך אני משתמש יותר במשאף סימביקורט ( כל יום ). שאלתי היא איך אוכל לוודא שאכן הבעייה זו היא? אני לא רוצה להוציא אותה מהבית ולגרום צער לילדים ואז לגלות שהיא לא הייתה הסיבה. אם אקח אנטיהיסטמינים לכמה שבועות ואראה שאני לא צריך משאף - האם זאת תהיה ההוכחה שהיא הבעיה? תודה יאיר

שלום יאיר, אנטיהיסטמינים לא יעזרו אם הסמפטומים שלך הם קוצר נשימה. אם יש הטבה כשאתה מתרחק מהחתול ומהבית (אם החתול נכנס לבית יש פרווה בכל מקום) לדוגמה בזמן חופש, יחד עם בדיקה אלרגית חיובית לחתול מהווים הוכחה מספיק חזקה שזו הבעייה. יש אופציה לחיסונים אבל כמובן שהוצאת החתול מהבית הינה פתרון נכון יותר.

מנהל פורום אסתמה וקוצר נשימה