לרינגומלציה

דיון מתוך פורום  אסתמה וקוצר נשימה

25/11/2015 | 10:17 | מאת: אמא

רציתי לשאול מהי נפיצות המחלה בקרב ילודים,האם יש דרך לסייע בהקשר תזונה על ילודים שסובלים מבעיה זו,ומה הזמן המקסימלי שהמחלה חולפת מעצמה על ילוד,וכמו כן האם אפשר לשלוח ילוד שסובל מבעיה זו למעון?ומה הפירוש דרוג בינוני למחלה זו?

שלום רב, ברוב המקרים, הלרינגומלציה משתפרת ללא כל צורך בטיפול. יחד עם זה, אני לא מומחה בלרינגומלציה בילודים וממליץ להתיעץ עם רופא ריאות ילדים או רופא אף אוזן גרון המתמחה בילדים קטנים.

מנהל פורום אסתמה וקוצר נשימה