חנק משיעול וטיפול לברונכואקטזיות

דיון מתוך פורום  אסתמה וקוצר נשימה

24/11/2015 | 23:42 | מאת: מזל

שלום, אני סובלת מברונכואקטזיות בריאה שמאלית ולכן השיעול שלי הוא מאד פרודוקטיבי. נוסף לזה אני סובלת מ- נזלת אחורית (PND ?) לדעתי היא המקור לליחה המרובה, שיורדת לריאות. עלי לציין שאף פעם לא עישנתי.בזמן שיעול עם ליחה, חודרת ליחה לקנה, כי אני סובלת גם מריפלוקס, ואני נחנקת ואז אני שואפת ונטולין שמעט עוזר. כמו כן אני סובלת מלחץ ריאתי של 45 במנוחה ולכן פוחדת להתאמץ. איני מקבלת כל טפול מיוחד לבעיית הריאות להוציא אספירין ,נקסיום, ליפיטור וגלוקומין. איך אני מטפלת בבעיה והאם כדאי ללכת ליועץ רפואי לריאות.תודה.

שלום מזל, ציינת לפחות שלש סיבות לשיעול (רפלוקס, נזלת אחורית וברונכיאקטזיות). תפני לרופא ריאות כדי להחליט מה העיקר ומה הטפל ושימליץ על טיפול בהתאם. הלחץ-דם הריאתי המוגבר אינו מוסבר על ידי המחלות שהזכרת וגם מחייב התייעצות של רופא מומחה!!

מנהל פורום אסתמה וקוצר נשימה