בעיה לא פתורה

דיון מתוך פורום  אסתמה וקוצר נשימה

24/11/2015 | 20:27 | מאת: מור

שלום לכבודו, אני בת 47 אני עברתי כמה ארועים לאחרינה ולא יודעים הרופאים מה לומר לי. לפני כשישה חודשים התחילו לי בעיות נשימה כך פתאום במשך היום, הקול שלי השתנה ולפעמים נחנקתי משעול. כמו כן זה פשוט חוזר על עצמו כך מידי פעם, עד שאני מרגישה לחצים בחזה, והגעתי לטרם כבר כמה פעמים. באותו זמן עולה לי לחץ הדם מעל 180, אך הבדיקות הראו שאין לי בעיות לב, אך אני ממשיכה עם בעיות נשימה במשך היום. כמו כן עברתי בדיקת ראות והכל תקין. אשמח לשמוע את דעתך בעניין.

שלום מור, אם לא מצאו בעייה בלב או בריאות, ממליץ להשלים בדיקת אף אוזן גרון כולל בדיקת מיתרי קול ובדיקת רופא גסטרו לבדוק אם יש רפלוקס / אספירציות (תוכן קיבה עולה לדרכי הנשימה) או בעיות בבליעה. לגבי לחץ הדם, תפני לרופא המשפחה ותשאלי אם יש צורך לעשות הולטר ל"ד (מעקב 24 שעות)

מנהל פורום אסתמה וקוצר נשימה