קונוס מדולריס מודגם בין L4 ל L3

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

18/09/2016 | 22:42 | מאת: ליה

שלום אני בשבוע 24.5 לאחר סקירת מערכות הרופא אמר שקונוס מדולריס הודגם בין L3 ל L4 לפני שבועים עשיתי את הבדיקה פעם ראשונה וזה היה בתחתית של L 4 הפעם הרופא אמר שזה עלה אך טיפה נמוך אופנתי לנוירולוג ילדים ויעוץ גנטי כמו כן התבקשתי לעשות בדיקה חוזרת בשבוע 30. האם יש ממה לדאוג ומה המשמעות? אני בת 28 ובדיקות אחרות יהיו תקינות כולל כל החלבונים וכו. תודה

עצם העובדה שהקונוס עלה מבדיקה אחת לשנייה זה סימן טוב. לדעתי צריך לראות אותך סביב שבוע 28. מי בדק אותך

22/09/2016 | 17:11 | מאת: ליה

שלום ותודה על תשובתך רופא שבדק אותי הוא חסאן בכרי (עובד עם פרופסור רון גונן בבית חולים בני ציון) התבקשתי לחזור על הבדיקה בשבוע 30

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר