שלית פתח ולחץ אטמוספרי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

20/07/2016 | 15:52 | מאת: אנט

שלום פרופסור.אבחנו לי שלית פתח מלאה בשבוע 16. כרגע בשבוע 18. לא נבדקתי שנית מאז.לא היו דימומים עד היום. רוצה לסוע ברכבלפארק מים בבית שאן. האם זה מסוכן מבחינת לחץ ברומטרי ? הבנתי שבאזור זה הלחץ הברומטרי גבוה. האם זה יכול לסכן או להחמיר מצבי? סליחה מראש אם היסטרית לא לצורך

הבעייה זה לא הלחץ הברומטרי לא הייתי נוסע ברכבל ומים וכו עם שליית פתח מלאה

21/07/2016 | 12:29 | מאת: אנט

סליחה לא הבנתי והיתה לי טעות בכתיבה. נוסעת ברכב לפארק מים. באוטו. הפארק באזור בית שאן. מה לא היית ממליץ?

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר