כמה קריטי למי שפיר, אם בכלל

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

29/06/2016 | 10:43 | מאת: גאיה

שלום רב פרופ' יקר, אני בת 45, בעלי 46, שבוע 16+4 הריון מתרומת ביצית של בת 24,עשיתי NIPT (מטרניטי)בשבוע 10 הכל תקין, שקיפות עורפית תקין(1.3) ומשוכלל 1:10000 לתסמונת דאון וטריזומיה 18 1:10000, סקירת מערכות ראשונה תקינה לחלוטין. קריוטיפ לבעלי גם תקין. אני מאוד מאוד מתלבטת לגבי מי שפיר,זהו הריון ראשון לאחר 5 הפלות ואני דואגת ביותר לאבד אותו. מהי המלצתך המקצועית? אני מודעת לכל היכולות של מי השפיר והציפ הגנטי ועדיין יש לי חשש גדול. תודה רבה על תשובתך( חלבון עוברי בשבוע הבא אעשה)

10/07/2016 | 16:09 | מאת: גאיה

פרופסור יקר בבקשה אשמח לתשובה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר