תוצאת חלבון עוברי חריגה מהנורמה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

30/05/2016 | 18:12 | מאת: שירן

שלום בבדיקת חלבון עוברי שערכתי התקבלה התוצאה- (AFP) חלבון עוברי 3.16 כל שאר הפרמטרים יצאו תקינים. שקיפות וסקירה מוקדמת - תקינות. רופאת הנשים המליצה לפנות לבדיקת אולטראסאונד נרחבת (לא הזכירה בדיקת מי שפיר) האם תוצאת הבדיקה מעידה בוודאות על קיומה של בעיה כלשהי? האם קבלת תוצאה גבוהה מהנורמה היא דבר שקורה הרבה? אם בדיקת האולטראסאונד תצא תקינה- האם זה מספיק או שאצטרך לעבור בכל מקרה בדיקת מי שפיר? תודה מראש

התוצאה מעט חריגה אבל אם סקירת המערכות המוקדמת היתה תקינה יש לך פחות סיבה לדאגה. מציעל בצע סקירה מאוחרת בשבוע 22 ואם חלילה יהיה ממצא אפשר עדיין יהיה לבצע דקור

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר